دوشنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۴
۰ نفر

همشهری آنلاین: جان لسستر رییس پیکسار در یک میزگرد که به افتخار بیستمین سال ساخته شدن فیلم انیمیشن «داستان اسباب بازی» برگزار کرد از وودی سخن گفت.

داستان اسباب بازی

به گزارش  مهر به نقل از هالیوود ریپورتر، اولین پیشنهاد دیزنی به جان لسستر جوان برای ساختن یك فیلم انیمیشن، «داستان اسباب بازی» بود. این استودیو كه تنها به یك قرارداد برای ساخت سه فیلم با استارت آپ كامپیوتری تن داده بود، از این نگران بود كه فیلمی درباره اسباب بازی‌ها برای مخاطبان با سن بالا مورد قبول واقع نشود.

در بیستمین سال ساخته شدن «داستان اسباب بازی‌ها»  لسستر و اد كاتمال رییس استودیو انیمیشن پیكسار و استودیو انیمیشن والت دیزنی در نشستی شركت كردند تا با مخاطبان خود درباره داستان ساخته شدن اولین انیمیشن كامپیوتری صحبت كنند.

در این میزگرد جان فاوارو كارگردان «مرد آهنی» كه فیلم بعدی‌اش «كتاب جنگل» فیلمی تركیبی از بازی زنده و جلوه‌های كامپیوتری است نیز حضور داشت. او با معرفی این دو فیلمساز از جان لسستر به عنوان مرشد خود نام برد. در نسخه اولیه «داستان اسباب بازی» وودی یك گاوچران است كه با خلوص و صداقت به شیوه جان وین رفتار می‌كند. او به عنوان یك اسباب بازی كه محبوب‌ترین در میان اسباب بازی‌های صاحبش بود، سعی می كرد تا جایگاه اسباب بازی تازه از راه رسیده ای به نام «باز لایتر» را خراب كند.

لسستر كه اكنون رییس ارشد بخش خلاقیت هر دو استودیو است در این نشست گفت: وودی خیلی تند و تیز بود.

وی افزود با كاتمال دفترشان را در كالیفرنیای شمالی ترك كردند تا به استودیوی دیزنی نقل مكان كنند و نگران این بودند كه ممكن است قراردادشان با این كمپانی را از دست بدهند. تیم كوچك پیكسار كه در آن زمان شامل پیت داكتر و اندرو استنتون می‌شد، پشت استوری برد این پروژه بودند. لسستر گفت: خیلی جدی فكر می كردیم كه بزرگسلان، نوجوانان و بچه مدرسه ای‌ها باید از این اسباب بازی‌ها خوششان بیاید. می دانستیم می‌توانیم این كار را پیش ببریم.

وی گفت از «جنگ ستارگان»، فیلم كمدی «مبارزها» با بازی سیدنی پواتیه و تونی كورتیس و نیز كن هریس و چاك جونز انیمیتورهای «لونی تیونز» و نیز از رقابت‌های فضایی دهه ۱۹۶۰ برای ساخت این انیمیشن الهام گرفته بودند. ظرف دو هفته آنها یك شخصیت دیگر هم خلق كردند كه پسری به نام اندی بود كه داستان حول شخصیت او شكل می‌گرفت.

این فیلم بیش از ۱۹۰ میلیون دلار در بازار داخلی آمریكا فروش كرد و سه نامزدی اسكار گرفت و آغاز تحسین منتقدان بر ظرفیت‌های پیكسار و موفقیت های مالی آن شد.

«داستان اسباب بازی ۲» چهار سال بعد در سال ۱۹۹۹ ساخته شد و «داستان اسباب بازی ۳» بزرگترین موفقیت مجموعه را رقم زد.

کد خبر 309515

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سینما

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha